maanantai 7. syyskuuta 2015

Syyskuu toi tullessaan uuden sohvan

 

Ja me myös tulimme katsomaan<3








Pieni punarinta piiperöinen on suloinen lintu, joka myös on viihtynyt pihallamme. Arkaluontoinen,  aina antaen tilaa toisille linnuille siirtyen itse syrjään.





Orvokit voivat vielä jotenkuten hyvin.











Tämän sievä kimppu oli jätetty ulko ovemme eteen, kiitos<3


siilikin tulee lähes joka toinen päivä piipahtamaan.


Elokuun viimeisenä viikonloppuna laitoin kasvihuoneeseen tuikut valaisemaan.




































Kuivatan aina joitain kesän kukkia, tässä ovat tämän kesän  pionien nuput.





 Syreeni







Uusi sohva ja heti kun sain sen paketista purettua, otin kuvat. Joten tyynyt eivät ole vielä tässä asettuneet mallilleen, mutta hyvä kun niissä on vetoketjut ja näin ollen saa pesuun. Pyörät ovat kätevät, joten sohvan paikkaa voi helposti halutessa siirtää. Tähän saan uutta ilmettä torkkupeitoilla sekä tyynyillä.




Haukotus pääsinpä jo kokeilemaan miltä uni siinä maittaa.










Hyvää alkanutta syyskuuta<3

33 kommenttia:

Kivisen Vilma kirjoitti...

Valahdan vihreäksi kateudesta noista linnuista ja siilistä! Punarinta on suosikkilintuni. Mökillä niitä on aina näin syksyisin. Ihana lintu! Minäkin piirsin meidän saunan höyryiseen oveen sydämen ja koiranpennun nimen sinne sisään!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi ihana tuota sohvaa...muhkea ja varmasti on hyvä istua ja Rosan ottaa päivätorkut♥
Samaa sanon, kuin Vilma...kateelleinen olen noista linnuista. Meilläkin niitä riitti vanhassa kodissa, mutta täällä vasta on näktýnyt västäräkkejä..ja miten kauniisti osaat kaiken laittaa♥
Haleja sinulle ja Niilolta Rosalle pusuja♥♥

Sirkka kirjoitti...

Vilma
Punarinnalla on myös poikanen. Tämä punarinta on ollut koko vuoden tässä ja viime talvenkin, tosin en tiedä oliko sama lintu. Ja varpusia on noin kolmisenkymmentä. Eipä ole kukissa kirvoja kuin muutama, kun linnut pitävät niistä huolen. Sydämen on Timo taiteilut, mutta ihana kuulla, että piirsit myös ja lisäsit sydämeen koiranpentusi nimen!

Sirkka kirjoitti...

Irmastiina-Ruusukummusta
Kaunis kiitos Irmastiina, kyllä ja on Rosan lempipaikka tätänykyään<3 Tosin nyt just istuu sylissäni kuivattelemassa turkkiaan, tultiin just sisälle sateesta. Olisi ollut siellä sadetakki tarpeellinen. Halein Irmastiina ja pusein Rosalta Niilolle<3<3

pikkunuttuja kirjoitti...

Hyvää alkanutta syksyä myöskin sinulle <3
Nyt se odotettu soffa saapui, kylläpä se onkin kaunotar ! Kätevästi liikkuu pyörillään jos tarve vaatii ja tosiaan peitoilla ja tyynyillä
voi ilmettä muuttaa vaikka miten, houkuttelevan muhkealta se näyttää myös Rosan mielestä, ja hopsis vaan hän sinne käpertyy sukkelaan ;)
Niin kauniisti tuikkii tuikkuvalot kasvihuoneessa jossa on tunnelmaa ! Kasvaako siellä sisällä pensas, näyttää siltä ...ihanan valkoisia hortensioita ja ruusuja, lempikuvani on tuo jossa harmaa lyhty rustiikkiruukkuisen hortensian kanssa <3
Kiva juttu on seurata noita pikkulintuja jotka pihallanne viihtyvät.
Aurinkoinen paistaa tällä viikolla, siitä iloitaan !

Sirkka kirjoitti...

Tiina
Kiitos kuin myös<3 Juuri nuo pyörät ovat minua aina kiehtoneet ja sohva on erittäin mukava ja tyylikäs kaikinpuolin. Kyllä ja nyt juuri siinä on torkkupeitto, koska ulkokelit ovat sellaisia mitä ovat ja Rosan pikku tassut eivät ihan hetkessä kuivu<3 Rosa nauttii kun saa olla vierelläin ja päinvastoin:) Nyt jäi alas sohvalle kellimään, kun kipaisin tänne yläkertaan kirjoittamaan. Kuvittelin sohvan olevan vielä valkoisempi mitä se on, mutta kun katselen sitä, niin se on just paras mahdollinen luonnonvaalea. Aikaisempi sohva oli myös luonnonvaalea ja kun en siinä alunalkaen pitänyt lainkaan torkkupeittoa, niin arvata saattaa kuinka usein pesin päällisiä, jotka menivät ajan saatossa puhkeamistilaan:) Siksi siinä oli lopulta irtohuppu. Nyt jännitän kuinka tässä käy, kun laitan ensimmäisen kerran päälliset koneeseen ja etteivät kutistuisi tai muuta sellaista. Toivottavasti ei ihan piakkoin tarvisi niitä pestä:) Kasvihuoneen takana kasvaa syreenejä, ja muutama syreeni on kaivautunut sisälle kasvihuoneeseen, eli nyt syreenejä on siellä sisälläkin ja ne ovat kasvaneet kattoon asti. Sitten kelloköynnös on myös kivunnut kattoon ja sieltä laskeutuu alaspäin:)) no mutta sen otan pian pois sillä se on yksivuotinen. Pikkulintuja on tosiaan runsain mitoin ja kyllä niin mielenkiintoista seurattavaa. Varmaan pian opin tuntemaan niiden luonteen piirteetkin:)) Aurinko armas antaa kyllä iloa, niin mielelle kuin sielulle ja varsinkin sateen jälkeen sitä arvostaa nauttien sen tuomasta valosta lämpöineen, siitä iloitaan!

Kaisa kirjoitti...

Voi mitä tunnelmapaloja jälleen ja nuo kotieläimet ovat niin sympaattisia. Mukavaa alkanutta viikkoa Sirkka

AnniK kirjoitti...

Kaunis sohva ja niin suloinen tähtitaivas kasvihuoneessa. Rapsutukset ihanalle Rosalle!

Sirkka kirjoitti...

Kaisa
Oi kiitos kaunis hyvän mielen sanoistasi ja kuin myös itsellesi Kaisa.

Sirkka kirjoitti...

AnniK
Kiitos, tähtitaivas loistaa illan hämyssä kuun valaistessa:)
Rosa kiittää mielissään ja lentosuukkoset Viiville lähettää!

Akissfromthepast kirjoitti...

Heippa Sirkka,
Ihanan tyylikäs sohva!! Minäkin olen ihaillut noita sohvia, niin suloisen linjakas! Tuo punarinta on minunkin suosikkilintujani, siili on samoin hellyyttävä naapuri. Ja tähtitaivas, se on himpun verran lähempänä teidän ihanassa kasvihuoneessa. Suloisia syyskesäisiä päiviä teille kaikille :)

Sirkka kirjoitti...

ma-te
Kiitollisin iloisin mielin ja kaunista alkanutta päivää toivotan Sinulle Marja-Terttu Ystäväin näin aamuvarhain:) Rosa on niin pieni poloinen ja vielä pienempi sohvalle käpertyessään, kuin lankakerä konsanaan, joten tilaa löytyy:)

Sirkka kirjoitti...

akissfromthepast
Heippa Aki,
Kiitos paljon, mukava kuulla että myös pidät sohvasta! On se niin kiva, kun ei tarvitse enää olla jatkuvasti möyhimässä tyynyjä, niinkuin edellisen sohvan kanssa. Ihana kuulla, kun meitä lintuystäviä on. Luonto ohjelmaa kuunnellessani kerrottiin, että punarinnalle voi antaa myös jauhelihaa, enpä ollut sitä aiemmin tiennyt. Kuoritut auringonkukan siemenet ainakin näkyy maistuvan. Kiitos samoin suloistakin suloisempia syyskesän päiviä ja oikein iloista mieltä täältä meiltä:)

Sussi kirjoitti...

ihania puutarha-asukkeja siellä:)

Ihana sohva ja muut kuvat myös.

Suloista syyskuuta teille!

Sirkka kirjoitti...

Sussi
Kiitos Sussi, kerron puutarha-asukeille:)
Kiitos.
Kiitos samoin myös teille!

Kruunuvuokko kirjoitti...

Punarinta on hyvin mieluinen lintu minullekkin. Kunpa minäkin saisin siiliä vieraisille pihaani. Joskus niitä on meillä vieraillutkin, mutta nyt ei enään moneen vuoteen. Todella kaunis sohva ja sopii hyvin muuhun sisustukseesi. Kaunista katseltavaa taas niin paljon.
Aurinkoisia ja kuulaita syyskuun päiviä sinulle Sirkka. Rapsutuksia myös pikkuiselle Rosalle.

Sirkka kirjoitti...

Kruunu Vuokko
Oikein mukava kuulla, että nämä pikkuiset taapertajat ovat myös Siunkin mieleesi.Siilit kulkevat erittäin pitkiä matkoja, jospa jonain päivänä kohtaan tämän pienen sympaattisen siilin kauniissa puutarhassasi. Eilen minulla oli sohvassa torkkupeitto ja kun tulimme lenkiltä, niin Rosa käpertyi siihen. Hetken päästä kun katsoin, niin oli siellä pelkällä sohvalla ja peitto päällä:))
Ei kuitenkaan mitään tassun jälkiä näkynyt tässä vaaleassa sohvassa.
Kiitos mukavasta vietistäsi ja kuin myös aurinkoisen kuulaita syyspäiviä myös täältä ja rapsutuksia saanelta Rosalta.

Kruunuvuokko kirjoitti...

Myös Rosa osaa selvääkin selvemmin antaa arvoa kauniille ja pehmeälle sohvallenne.
Aurinkoa syyspäiviisi Sirkka.

Sirkka kirjoitti...

Kruunu Vuokko
Kyllä näköään, tämä toistui nyt toistamiseen, eli ei selvästikään pidä siitä, että torkkupeiton päällä täytyisi makoilla, vaan nauttii sohvan kauneudesta. Tullut minuun:)
Kiitos samoin.

Titti kirjoitti...

Hei ystävä armas kippuravarvas!♡
Että minä rakastan näitä sinun kauniita ja tunnelmallisia kuvia.
Sinä saat kaikki viihtymään, -niin kasvit kuin eläimetkin.
Sohva on tosi kaunis!
Rosalle toivotan ihania päiväunia siinä!
Voikaa hyvin!

Tarja kirjoitti...

Ihania tunnelmakuvia ♡
Todella tyylikkään soffan olette ostaneet ja Rosakin siitä varmaan nauttii ☺

Sirkka kirjoitti...

Titti
Heipä hei Ystävä<3
ja minä rakastan kauniita sanojasi, kiitos<3
Rosa nauttii sohvalla olostaan ja kuin nytkin nauttii siinä iltapäiväunistaan:)
Kiitos samoin hyviä vointeja sinne teille myös!

Sirkka kirjoitti...

Tarja
Kiitos Tarja<3
Juu nautitaan ja on siinä niin mieluisaa köllötellä yhdessä ja on enemmän tilaa kuin tuolissa, vaikka pieniä ollaankin molemmat:))

Kati - Tavallista arkea kirjoitti...

Kauniita kuvia. Ihanat nuo pikkulinnut, kun istuvat niin sulassa sovussa :)
Sohva on oikein kaunis ja kutsuvan näköinen.

Sirkka kirjoitti...

Kati-Tavallista arkea
Kaunis kiitos Kati<3 Pikkulinnut istuvat tuon tuostakin tuoleilla ja lyhtyjen päällä niin sopuisasti keskenään, että ilolla katselen heitä ja kuuntelen iloista viserrystä:)

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Voi Sirkka sinä ja sinun ihanat siivekkäät vieraasi. niin tuntuu olevan hyvät kekkerit menossa kun noin viihtyvät. Nuo punarinnat osaa sitten viehättää omalla herkällä tavallaan. Piiskuttavat omaa säveltään ja ihan kuten sanoit, väistyvät kun eivät halua olla häiriöksi.
Terkkuja ja rapsuja Rosalle lähettelee Sulo.

Sirkka kirjoitti...

Pajupirtin Kaisa
Niinpä, ihanat siivekkäät poikaset ovat kotiutuneet ja tässä ne nököttäen istuvat sirittäen Sirkkaaaa. Eilen minulla oli ystäväni ja hän totesi, että ompa paljon lintuja ja siinä ne lintuset katselivat meitä tunnista tuntiin. Toisinaan ne istuvat kaariportilla siis aivankuin siinä olisi lintuköynnös ympäriinsä.
Kiitos samoin suloiselle Sulolle<3

Mari kirjoitti...

Onpa ihanat kuvat jälleen! Ja onnea uudesta sohvasti, kaunis :) Rapsutuksia Rosalle!

Sirkka kirjoitti...

Mari
Kiitoksia Mari! Sohva on niin mieleinen ja arvata saatat ken on sen vallannut, mutta sopu sijaa antaa, Rosan kiittäessä rapsutuksista!

Ninnu kirjoitti...

Hauskat pikkuiset varpuset ja niin ihana punarinta ♥ !
Tyylikäs sohva. Kivoja kuvia kaikki.
Rosalle ja Sinulle hyvää syyskuun jatkoa!

Sirkka kirjoitti...

Ninnu
Pikkuisia lintusia kuin muitakin on hauska seurata ovat jo tulleet niin tutuiksi tässä pikku pihalla<3 Kiva kun pidät kuvista ja kiitos samoin myös Sinulle oikein hyvää ja kaunista syyskuun jatkoa!<3

TeSa kirjoitti...

Kaunis sohva ja ihanan kuulaat syyskuun kuvat.

Sirkka kirjoitti...

TeSa
Kaunis kiitos!
Kuulakasta syyskuuta Sinulle!