tiistai 25. helmikuuta 2014

Kuusivuotis blogini

 Kuusi vuotta sitten aloitin tämän harrastukseni. Aika menee kovin vikkelään ja pian on taas uusi vuodenaika edessä, kevät ja sen tuoma valoisa aika ja mitä kaikkea se tuokaan tullessaan. Kukat ovat myös yksi rakkaimmista harrastuksistani ja etenkin ne jotka olen ostanut huonokuntoisena edulliseen hintaan ja kun saan ne virkoamaan ja voimaan hyvin. Ilo!

 Nämä ruusut kukkivat alunalkaen ostettaessa muutamin kukin ja lehdet varisivat kuivuuttaan. Nyt ne kukkivat kauniisti ja uusia lehtiäkin on niihin  ilmaantunut!  Muutamissa ruusuissa ei ole vieläkään kukkia, mutta niitä odotellessa.  Viime torstaina satoi lunta, mutta se suli pian pois lämpötilan ollessa kauan jo plussan puolella.

 Vasemman puoleinen tyyny on näköjään väärinpäin, eli siksi kirjoitus siinä näyttää hassulta, mutta katsokaamme oikeanpuoleista tyynyä, joka on just niin mieleinen ja väritkin sopivat hyvin toisiinsa. Olin jo kauan ajatellut pientä pallia mielessäni ja kuvitellut sen olevan juuri tämän näköinen. Kun se kohdalleni osui tiesin heti, että tämä se on. Palli sai vaalean pellavapäällisen. Palli sai ensin nauhan ympäriinsä rusetilla.

 Kuitenkin päädyin tähän koristeeseen, joka on on ollut alunperin naulakko,  josta on koukut poistettu.Lämmin kiitos Sinulle, kiitos myös Sinulle, jättäessäsi viestin minulle<3

77 kommenttia:

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Onpa kaunista! Ihanat kukkaset, söpö Rosa, kiva palli. Sulla on taito tehdä kaunista. Mistä löysit vaaleanpunaisen tyynyn/ päällisen. Olen etsinyt tuon tyylistä tuomaan kevättä olohuoneeseemme, mutta en ole löytänyt. Mukavaa tiistaita, Sirkka!

Minnukka kirjoitti...

Onnea kuusivuotiaalle kauniille, kukkivalle blogille! <3

Sirkka kirjoitti...

Satu Kukkaiselämää
Kiitos Satu! Toinen vaaleanpunainen tyyny on ostettu sisustusliikkeestä ja kun minulla oli vanha ransalainen postikortti, jossa oli tämä kaunis käsiala, niin siitä kopioiden printattiin silittämällä se tähän tyynyyn, jokseenkin näin. Toinen lintuaiheinen tyyny on ostettu tarjoustalosta. Molemmat tyynyt ovat hiukan vaaleanroosan sekä hempeän aprikoosin yhdistelmä sävyineen.
Kiitos samoin, Satu!

Sirkka kirjoitti...

Minnukka
Kiitos Minnukka!<3

Vilma kirjoitti...

Onnea kuusivuotiaalle! Sinun blogissasi paistaa aina aurinko. Sinulla taitaa ollakin oikeat taikasormet, kun saat kukat kukoistamaan! Eikö olekin harmillista, kun on niin kuraista? Taitaa Rosankin tassut olla aika kuraiset, kun ulkona on käynyt. Meidänkin koira joutuu suihkuun melko usein eikä tykkää yhtään. Kuivempia kelejä odotellessa.

Elsa kirjoitti...

Onnittelut 6-vuotiaalle! Olen käynyt täällä alusta asti, pian minullakin on 6-veesyntttärit. Tuo eka kuva on todella onnistunut Rosasta.

Halauksin, Elsa

Sirkka kirjoitti...

Vilma
Kiitos Vilma! Tässä meidän pihassa ei ole kuravelliä vaan on kuivat laatat.
Lenkiltä kun tullaan niin kyllä joka kerta saa Rosa kylvyn on kyllä niin mustat kuraiset tassut ja kuono.
Eikö olekkin ihanaa, kun on mitä odottaa.

akissfromthepast kirjoitti...

On muuten nätti pikkuinen rahi
ja onnea kuusivuotiaalle! aika kyllä kulkee vinhaa vauhtia...Jännittävää miten olet saanut ruukkuruusut kukkimaan ja kasvattamaan uuttakin versoa noin upeasti!

Sirkka kirjoitti...

Elsa
Kiitos Elsa! Juu niin oletkin, ilo!
Tosiaan pian on Sinullakin nämä
6-veesynttärit, onnea! Rosa turkki kasvaa vinhaa vauhtia ja siitä on reilu kuukausi kun oli trimmissä, niin jo nyt on pituutta siihen tullut. Mutta aina Rosa on vähän erinäköinen kuvissa, näkisitpä pesun jälkeen.

Halauksin

Sirkka kirjoitti...

akissfromthepast
Kiitos, sinäpä sen sanoit rahi, sehän se.
Aika rientää, niin ettei melkein perässä tahdo pysyä...ruukkuruusut ovat tässä ikkunan edessä ja saavat valoa yötä päivää. Sillä meillä palaa ulkona ikkunan edessä öisin valot. Pian nostan ne ulos ikkunalaudalle, jos tätä menoa jatkuu, siis säiden suhteen.

Anne-Mari kirjoitti...

Onnea 6-v blogillesi ja voi kuinka kotisi on kuin kukkakauppa <3 Ihanat ruusut, olen aina sanonut että jos joku on viherpeukalo niin Sinä :) Kaunis pieni palli, on kuin pikkusisko isomman vieressä. Näyttää Roosakin tykkäävän siitä;)

Sirkka kirjoitti...

Anne-Mari
Kiitos Anne-Mari<3 Juu täällä voi kuvitella olevansa kukkakaupassa ja nyt Sinäkin ystäväin tässä vierelläin kauniin kiitoksin sanoin:)
Jos minulta jotain putoaa lattialle oli se sitten vaikka pieni pannulappu tai vanulappu, niin Rosa siihen oitis istahtaa:)) tähänkin pallille hyppäsi heti, kun sen lattialle laitoin.

Kaisa kirjoitti...

Ihan miljoonasti onnea ihanalle blogille ja niin on kauniita jälleen nuo sinun kukkaset!

Sirkka kirjoitti...

Kaisa
Voi että kiitos paljon Kaisa!<3

Sussi kirjoitti...

Wow, mikä upea kukkatarha!

Paljon onnea 6-vuotiaalle!

Sirkka kirjoitti...

Sussi
Kiitos Sussi, pian ne ovat ulkona kanssani:) kiitos onnitteluistasi!

mate kirjoitti...

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea 6vuotiaalle blogillesi Sirkka.......
Sinä olet kyllä melkoinen taikuri, kun saat kukkasi kukkimaan, oli sitten vuodenaika mikä tahansa.
Rosa varmaan katselee, kun sovittelet nauhaa rahin ympärille ja sitten kipin kapin siihen istahtaa. Suloinen näkymä♥
Aurinkoista viikkoa Sinulle Sirkka☺♥

Anonyymi kirjoitti...

Sylin täydeltä onnea 6-vuotiaalle ihanalle blogillesi! On ollut ilo vierailla täällä teet päivästäni aina aurinkoisen.Sinulla on kyllä todelliset taikasormet kukkien suhteen,saat ne loistamaan upeasti.Pieni palli on kaunis uusi kangas ja koriste ovat täydelliset.Rosa istuu siinä kuin koriste.Kaikkea hyvää sinulle Sirkka ja kevään odotusta.Miten se sanonta menikään: kevät keikkuen tulevi... /t. Helena :=))
p.s. liki 40 asteen kuumeputki keski viikon,nyt alkaa elämä voittaa.

Pepi kirjoitti...

No kylläpä siellä nyt ruusut kukkii oikein urakalla :)
Ja onnea kuusivuotiaalle ( ja ensimmäiselle blogille jota minä aloin seurata )
Ja söpöliinille tottamooses * puspus*

Nyt odotellaan vain sitä luvattua aurinkoa! Ja muuttolintuja. Ja kesäääää.....

Sirkka kirjoitti...

mate
Kiitos, kauniisti lauletusta onnen toivotus laulustasi Marja-Terttu...
Rosa on aina mukana pikku puuhaillussani ja samalla saa rapsutukset ja hellät sanat osakseen:) ellei sitten satu ottamaan niitä päikkäreitä hymyssä suin:)
Kiitos samoin nyt se aurinko alkaa paistamaan:)<3

Sirkka kirjoitti...

Helena
Lämmin kiitos ystäväin ja kiitos paljon ain kauniista sanoistasi. Minustakin pieni palli muuttui totaallisesti sillä se ei vaan sopinut meille, vaikka kuinka oli ruusuinen päällinen:) Lisäksi päällinen oli jo aikalailla nuhruisen oloinen ja näin ollen se raikastui heti. Hivenen olisi saanut olla jaloissa peittävämpää maalia, mutta olkoon nyt näin utuisena:) Loppusilauksen siihen tein eli hiuksen hienot kuluma jäljet:))
Voi hyvät hyssykät sentään kuinka kauan kuumeputkesi kesti, no se vei varmaan voimat totaallisesti ja toivottavasti kaikki pöpötkin mennessään! Hyvä kun nyt olet jo voimissasi, otahan pienin askelin, vaikkakin se kevät keikkuen tulevi:))

Sirkka kirjoitti...

Pepi
Ruusut innostuivat kukkimaan kohti kevättä!:) OI, Kiitos Pepi, juu muistankin kun olet kertonut ja aatteles täällä sitä vielä pyöritään...:)) söpöläinen tuossa vierelläni nyt katsoo kauniita unia, koivet kohti kattoa pää kallellaan, pusut saa herättyään:)
Aurinkoa odotellaan sieltä pilvien takaa, kuin kuuta nousevaa ja Hangossa on jo muutamia...pian täälläkin jos tätä menoa jatkuu...

Anonyymi kirjoitti...

Onnea blogi-synttärinä.
Saimme taas niin kauniin annoksen kukkaisloistoa.

Sirkka kirjoitti...

Kiitos paljon, kukat ovat aina kaunista katseltavaa ja saavat mielen voimaan hyvin.
Mukavaa päivän jatkoa ja kevään odotusta Sinulle.

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea 6-vuotiaalle blogillesi♥
Olet kyllä varsinainen hortoniimi...:) jokin kumman taika on sormenpäissäsi...mihin kosketkin saat sen kukoistamaan.
Ihanalle Rosalle Niilolta puspus♥♥
halauns sinulle♥

Riina kirjoitti...

Onnea 6-vuotiaalle kauniile blogille!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
minkä rotuinen tuo koira on?
Kertoisitko vähän luonteesta, haukkuminen, lenkkeilyn tarve.
KIITOS :)

Mömmeli kirjoitti...

Onnea 6-vuotiaalle blogillesi! Nuo ruusut ja muutkin kukkaset ovat aivan ihania ja pallista tuli kaunis! :)

Sirkka kirjoitti...

Irmastiina Ruusukummusta
Kiitos paljon<3 Olisiko se kukkien läheisyys:)) Muistan kerran kuulleeni eräältä hortonomilta, että liika hoitaminen ei ole kukille hyväksi. Mene ja tiedä sitten, no tietty jos jatkuvasti lorottaa vettä, niin kyllä juuret pian mätänee. Ja tietysti päinvastoin, silloin kurtistuu.
Puspus myös Niilolle<3
halauksin<3

Sirkka kirjoitti...

Riina
kiitos kaunis, Riina!

Sirkka kirjoitti...

Anonyymi
Hei, kiitos kysymästä. Koira on Bolognese ja iloinen seurakoira, joka ei tykkää olla yksinään vaan tahtoo olla aina mukana kaikkialla missä mekin.
Pärjää hyvin pienemmilläkin lenkkeilyllä, mutta me tehdään kolmesti noin tunnin lenkit kerrallaan, ellei nyt ole hirmu pakkasia. Tällä rodulla ei ole pohjavillaa, joten tarvitsee silloin lämpöhaalarin. Turkki vaatii säännöllistä hoitamista päivittäin, karstata ja kammata sillä muuten se helposti takkuuntuu ja huopaantuu. Silmät vuotavat usein ja niiden kanssa täytyy olla huolellinen puhdistaessaan voiteilla tai silmävedellä. Korvakarvat vaativat myös viikottaista nyppimistä samoin kuin kynnetkin leikkaamista. Tämän rodun turkkia ei kuuluisi trimmata ollenkaan, mutta minä kyllä olen toista mieltä ja kun emme käy näyttelyissä, niin näin toimitaan. Rosalla on kyllä kova ääni haukkuessaan, jos sille päälle sattuu. Pienet koirat tahtovat olla räksyttäjiä, mutta en toki voi kaikkia yleistää. Meillä kyllä osaa sen taidon. Ihana luonne muuten ja tulee toimeen lasten kuin kaikkien kanssa aina valmis rapsutuksiin. On myös erittäin viisas koira ja ymmärtää puheen. Jos vielä saisin haukkumisen pois, kun näkee toisia koiria, mutta onneksi se kestää vain muutamia minuutteja. Ehkäpä asiaa olisi kovastikin...! Tämän rodun koirissa on tietysti erilaisia iloisia persoonia, mutta meille Rosa on kaikki kaikessa, todella rakas<3 Voi voisin kirjoittaa vaikka kuinka, mutta luulen. että sinulla on jo jonkinlainen käsitys ja paljon Onnea tulevaan, sekä mukavaa kevään odotusta.

Sirkka kirjoitti...

mömmeli
Kiitos paljon ruusut ovat aina kauniita tuoksuineen ja palli on niin mieleinen mukava leputella siinä jalkoja katsellessani ruusuja:))

Tarja kirjoitti...

Onnea 6 vuotiaalle:)
Kaunista, ihana väriyhdistelmä tulppaaneista,suloiset ruusut ja kaikki muukin niin mielettömän kaunista!!

Black Rose kirjoitti...

Lämpimästi onnea 6-vuotiaalle blogille <3
Voi mahoton tuota ruusunpaljoutta, on kyllä upian näköistä!
Ja niin hiano palli!
Eläinkamuilta halit Rosalle <3

Lovviisa kirjoitti...

Oikein sytämmelliset onnentoivotukset sinulle Sirkka ! Ammennan täältä luotasi niin palajon iloa kukkasia ja muita ihanuuksia ihmetellessä. Ja Rosa aina niin mieltäni lämmittää . Monta monta vuotta lissää :)

AnniK kirjoitti...

Onnea 6-vuotiaalle!
Olet kyllä taitava viherpeukalo kun kukkasi noin runsain kukinnoin kukoistavat. Rosa taas yhtä söpönä kuin ennenkin.
Mukavaa tiistain jatkoa!

Susanne kirjoitti...

Paljon onnea 6-vuotiaalle!
Täällä on niin ihanaa, suloista ja kaunista!<3

Sirkka kirjoitti...

Tarja
Kiitos paljon Tarja:) Tulimme juuri puolentoista tunnin lenkiltä ja ulkona on aivankuin huhti toukokuu siis niin ihana aurinkoinen päivä, joka alkoi tänään paistamaan klo 13.30 kaunista!

Sirkka kirjoitti...

Black Rose
Kiitos paljon, sinulla on uusi Avatar kuva:)
Meinasin viedä tänään ruusut ulos, kun on niin keväistä:))
Kiitos samoin halit Rosalta eläinkamuille<3

Sirkka kirjoitti...

Lovviisa
Sydämellinen kiitos<3
Kiitos Sinulle kannustuksestasi:)

Sirkka kirjoitti...

AnniK
Kiitos paljon! Mukavaa puuhaa kukkien kanssa on touhuta ja aikalailla niitä onkin, voisin kuvitella että olen isommassa kasvihuoneessa, mitä pihalla on, joskin sinnekin olen niitä kiikuttanut:))
Kiitos samoin Sinulle ja Viiville!

Sirkka kirjoitti...

Susanne
Kiitos paljon Susanne! Kiitos!<3

Hilma kirjoitti...

Paljon onnea 6-vuotiaalle, ihanaa, että täällä edelleen "keikut" <3
Kyllä sen huomaa, että nautit ja harrastat kukkien hoitoa, niin hienosti ne sinun hoidossa kukoistaa ! Nyt juuri kun katson noita ruusujasi, huomaan, että just noita tarvitsen minäkin, ehkä jo viikonlopuksi ;)
Tyynyt on niin kauniit ja sopii teille passelisti, rahistakin tuli kaunotar !
Sulotunnelmia viikkosi Sirkka <3

Sirkka kirjoitti...

Hilma
Kiitos onnen toivotuksistasi kyllä vaan täällä edelleen teidän ihanien ystävien parissa, kiitos<3 Kyllä kukat antavat paljon mieleniloa kukkiessaan. Odotan vain, että saan ne pian ulos tuulettumaan kanssani:) Kiitos kauniista mieltä ilahduttavista sanoistasi<3

Eeviregina kirjoitti...

Onnea 6-vuotiaalle!
Aika kauan minäkin olen blogiasi seurannut, jo vuosien ajan.
Olet kyllä oikea viherpeukalo, niin kauniisti ruusut ja muut kukkivat!
Ihania nuo valkoiset kukat!

Sirkka kirjoitti...

Eeviregina
Kiitos paljon!
Kiitos Sinulle mielenkiinnostasi blogiani kohtaan. Minä myös pidän valkoista kukista ja helmihyasintit olen jo laittanut ulos laatikkoon ikkunan eteen sillä ne kestävät pikku pakkastakin ovat olleet jo öitäkin ulkona. Sisällä ne kukkivat pian.
Kellokuat ovat olleet päivisin ulkoilemassa.

Riitta kirjoitti...

ONNEA, ONNEA, ONNEA ♥ Onpa ihanaa kukkaloistoa, meinaa tulla vihreä kateus , sillä mä en saa kukkia kovin onnistumaan sisällä, kesällä ja pihalla asia on onneksi toisin;D

Sirkka kirjoitti...

Riitta
Kiitos paljon Riitta<3 Eikä aikaakaan kun ollaan kesässä ja nautit pihallasi ihanasta kukkaloistostasi, jonka olet saanut aikaan, onnea<3

Tiina kirjoitti...

Ruusuiset syntymäpäiväonnittelut pitkälle blogiurallesi! Samaa ikäluokkaa ollaan näköjään tässä hommassa ;)

Sirkka kirjoitti...

Tiina
Kauniit kiitokset Sinulle, juu kyllä tämä on aika pitkä aika, kiitos siitä kuuluu ystäville kannustuksista<3
Onnea, Tiina<3

Ainosofia kirjoitti...

Onnea Sirkka sinun pitkälleblogiurallesi <3

Itsekkin tuossa kirjoitin juuri blogissani, että 5 vuotta on mennyt hujauksessa.

Uskomattomia kukkasia sinulla siellä ilahduttamassa. Kuten tämä sinun blogisikin.

Mukavia hetkiä blogisi parissa vielä pitkään pitkään <3

Sirkka kirjoitti...

Ainosofia
Kiitos <3 Onnea Ainosofia<3
näin se aika vain hujahtaa uskomattoman pian vaikka alunalkaen minun ajatuksena oli olla täällä mukana neljä vuodenaikaa. No mutta vuodenajat aikaansaavat pieniä ilahduttavia muutoksia ja aina löytyy niitä näitä ilonaiheita, joita sitten mieluusti jakaa ystävien kanssa.
Sana tai toinenkin saa mielen iloiseksi ja taas sitä innostuu kuvia tänne julkaisemaan.
Kyllä ystävistä saa paljon iloa<3
Vaikka toisinaan tuntuukin siltä, että mitä jos ja kun...
ihmisen mieli kun on niin arvaamaton, mutta nyt vielä jatketaan ja nautitaan iloiten toistemme seurasta ja pidetään huoli itsestämme ja toisistamme<3
Kevät ja kesä on vielä edessäpäin ja mitä kaikkea kaunista jokaiseen päivään mahtuukin se jää nähtäväksi ja kuultavaksi,
halauksin<3

pioni kirjoitti...

Onnea 6-vuotiaalle;)

Heidi kirjoitti...

Voi hyvänen aika, miten ihanaa kukkaloistoa!!! Kyllä noista saa iloa ja virtaa joka ikunen päivä kovasti <3

Ja miten ihanasti olit tuunannut pallin, siitä tuli aivan täydellinen koristeineen!:)

Oikein paljon onnea ihanalle 6-vuotiaalle, onneksi olen tännekin löytänyt aikoinani! <3

raffaella favit kirjoitti...

waoo! i like your poodle. beautifool flowers

Sirkka kirjoitti...

pioni
Kiitos:)

Sirkka kirjoitti...

Heidi
Kiitos Heidi kyllä vaan iloa ja sen myötä hyvänolon tunnetta päivään kuin päivään!:) Kiitos kun ole löytänyt tänne siitä iloitsen ja tervetuloa ain uudelleen<3

Sirkka kirjoitti...

raffaella favit
Thank you for your comment in my blog and Rosa is wonderful and beautiful flowers make me happy!:)
Have a wondeful day!

TeSa kirjoitti...

Viherpeukalo!
Ihastuttava kukkakimara.

Sirkka kirjoitti...

TeSa
Kiitos paljon ilahduttavista sanoistasi.

Katja - Bag End kirjoitti...

Paljon onnea 6-vuotiaalle! :-) Niin se aika rientää. Itsekin ihan tyystin unohdin omat 6-vuotissynttärini...

Kauniita tulppaaneja ja aivan upeita ruusuja. Pikkupallin tuunaus vallan loistava :-)

Hyvää ja aurinkoista loppuviikkoa!

Sirkka kirjoitti...

Katja-Bag End
Kiitos Katja ja Paljon onnea myös
Sinun 6-vuotiaalle blogillesi
ja Onnea jokaiseen päivääsi!

Kiitos samoin Sinulle!

Kaisa Reetta kirjoitti...

Sylintäydeltä syntymäpäiväonnitteluja ihanaakin ihanammalle blogillesi, Sirkka! <3

Sain täältä taas energiaa, kukkaenergiaa, siitä kiitos! <3

Hyvää viikonloppua sinulle ja Rosalle :)

Sirkka kirjoitti...

Kaisa Reetta
Kiitos
sylintäysin halauksin, Kaisa Reetta<3

Kiitos hyvää viikonloppua:)

Titti kirjoitti...

Lämpimät onnittelut 6-vuotiaalle -niin kauniille- blogillesi!♥
Kuten tiedätkin, niin tämä on vuosia ollut minulle voimaannuutava paikka...
Kuvasi ovat aina niin uskomattoman kauniita. Viherpeukalosi on vailla vertaa (en tiedä toista noin taitavaa viherpeukaloa, -äitinikin on, -mutta sinä vielä enemmän).
Kaikki ihanat kuvat luonnon eläimistä ovat myös aivan ihania!
Rosa tietenkin ehdoton ykkönen eläinkuvista!♥
Timon maalauksia olen saanut usein ihastella täällä.
Tekstit ovat aina niin positiivisia!♥
Ja kun viime kesänä minut niin ihanasti yllätit (vieläkin saan kylmänväreet siitä ihanasta tunteesta kun pihallemme kävelit...-ja kuinka heti sinut tunnistin...)ja sain sinut tavata. Sain huomata että olet juuri niin ihana ja positiivinen kuin blogisikin.
Kesää ja uutta tapaamista odotellen!♥
Halauksin, Titti ja Leevi

Sirkka kirjoitti...

Titti
Lämpimät kiitokset Sinulle ystäväin kauniista sanoistasi<3
Kukat eivät aina ole niiden hotajasta kiinni vaan toisinaan saattavat olla oikullisia, vaikka kuinka niiden eteen parhaansa tekee.
Tosiaan oli mukava, kun olit järjestänyt kirppistapahtuman pihallanne ja minulla oli ilo tavata Sinut, muistan sen kuin eilisen<3
Aurinkoista päivän jatkoa, kesää kohti tapaamisiin!<3

Tiina kirjoitti...

Pitkästä aikaa täällä kurkkimassa. Onnea 6-vuotiaalle, itsellä tulee myös nuo samat lukemat ensi kuussa täyteen. Huima juttu! :)

Ihanan keväisiä kuvia, valoa tulvillaan.
Mukavaa kevättä sinne.

Sirkka kirjoitti...

Tiina
Kiitos Tiina, parempi pitkästä aikaa kuin että ei milloinkaan:) Onnea Sinulle nyt ja ensikuussa! Näin on, huimaa!:)
Tänään se aurinko paistaa oikein kunnolla ja on kuin jo huhtikuu!
Kiitos samoin myös sinne teille.

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Lämpimät onnittelut kuusivuotiaalle, aina kaunista katseltavaa tarjoavalle blogillesi.
Ihanat, värikylläiset kuvat ja paras tuolinpäällinen on kyllä ehdottomasti suloinen nelijalkainen Rosa.

Sirkka kirjoitti...

Kruunu Vuokko
Lämmin kiitos, ain kauniista sanoistasi.

Maalaiskoti Myllyhaassa kirjoitti...

Onnea blogillesi! Löysin tänne vasta tänään ensimmäisen kerran. Ihanaa kukkaloistoa kuvissasi! :)

Sirkka kirjoitti...

Maalaiskoti Myllyhaassa
Kiitos paljon! Tervetuloa tänne myös toistekkin!:)

Eeviregina kirjoitti...

Blogissani on postia sinulle!

Sirkka kirjoitti...

Eeviregina
Kiitos.

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Huikeaa mikä ruusutarha sinulla on olohuoneessasi!! Ja huikeaa kuinka kauan olet myös jo blogannut! Mikä sai sinut aikoinaan aloittamaan?

Sirkka kirjoitti...

Pitsi ja Pipari/Mari
Kiitos Mari! Aikoinaan kuutisen vuotta sitten, kun Riitan liike Wanilla Rose oli Helsingissä, niin siellä tuli käytyä usein. Eräänä kauniina päivänä hän näytti liikkeessään minulle kuvia blogeista, joista en ollut kuullut aikaisemmin ja innostuin ja mietinnän jälkeen aloitin sitten itsekkin tämän harrastuksen.
En ollut myös käyttänyt digikameraakaan aikaisemmin ja ensin aloitinkin kännykkä kuvilla.

Blogger kirjoitti...

You might be eligible for a free $350 Ikea Gift Card.