torstai 5. kesäkuuta 2014

Iloa


Ruusuiset kiitokset Marille http://pitsijapipari.blogspot.fi/ arvonnan voitostani!<3
 Paketissa oli kaksi kaunista huivia ja viirinauha, joita ilolla  siirtelin paikasta paikkaan liehumaan ja niiden värisävyistä nautin täysin sydämin, KESÄ<3









































Eilen illalla oli vielä lämmintä, nautimme viirien katselusta, kun ne lempeässä tuulessa heiluivat.


En millään malttaisi tulla vielä sisään nukkumaan


iltapesun jälkeen


vielä kurkistan ikkunasta tulethan sinäkin sieltä, täältä sisältäkin voi katsella viirejä.


Linnunpesä on rakennettu meidän ulkovalon päälle toistamiseen ja se  on pudonnut tästä jo kolme kertaa. Tämä on pysynyt ja on ollut jo noin viikon verran,  toisinaan tarvitaan kärsivällisyyttä.


Hortensia on vaihtanut sävyään.



 
Mansikan kukkia ja mansikoita odotellessa.


Vesipisarat ruusun lehdillä ovat kuin kauniit timantit, kuin helminauha.


Nauttikaamme kesästä ja linnunpesästä:)

44 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Onnea ihanasta voitosta! Kaunis viiri. Rosa on niin soma taas kerran. Me ollaan nyt vietetty kaupunkilomaa täällä Helsingissä. Mikki on käynyt Tervasaaressa uimassa.

Tarja kirjoitti...

Onnea, ihanat palkinnot sait!
Teidän puutarha on kyllä niin kaunis!!Ihanaa kesäpäivää Sinulle:)
terv. Tarja

Sofia kirjoitti...

Aivan ihana tuo iso terrakottaruukku, jossa on viinirypäleitä! Niin kaunis terrassi, voi että!

Saga / Niittykulma kirjoitti...

Ompas aivan ihana viiri ja sopii niin moneen paikkaan. Terassia minäkin ihailin, niin kaunista.

Sirkka kirjoitti...

Satu
Kiitos Satu! Kesä on tullut ja Mikki on odottanut innolla uimaan pääsyä tuttuun paikkaan Tervasaareen. Tänään on varsin lämmin sää, hienoa!

Sirkka kirjoitti...

Tarja
Kiitos Tarja, viirit ovat ulkoa liehumassa sillä mukavan lämmin ilma saa ne tuulenvireen kanssa heilumaan.
Kiitos paljon ja kiitos samoin myös Sinulle kauniiseen puutarhaasi:)

Sirkka kirjoitti...

Sofia
Kiitos Sofia, kuinka kauniisti sanoit ja kuin myös minä pidän ruukusta paljon erilaisten kukkien kanssa. Nyt siinä kukkivat hyvin orvokit, mutta saa nähdä mitä sitten laitan siihen kukkimaan niiden kukittuaan.

Sirkka kirjoitti...

Saga/Niittykulma
Kiitos Saga, viiri tosiaan sopii niin sisälle kuin uloskin ja niiden kaikkien sävyt ovat niin mieleeni.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea ihanasta voitosta! Viirinauha on tosi kaunis!
Ja Rosa on vaan niin suloinen♥ Niilokin on nyt hieno, kun kävi tänään parturissa....leikattiin kesätukka pojalle....lähettää Rosalle pusuja...puspus♥
Täällä on tänään tosi painostava ilma. Toivotaan, ettei ala ukkostamaan, kun Niilo pelkää ukkosta....tulee syliin ja tärisee pikkuinen raukka.
Mukavaa ja lämmintä loppuviikkoa sinulle♥

Kruunuvuokko kirjoitti...

Iloiset viirit. Onnittelut voitostasi. Eipä lainkaan ihme, ettei pikkuinen Rosa malta tulla sisään, kun ulkona on niin paljon kaunista katseltavaa. Nautitaan kesästä ja lämmöstä täysin rinnoin, nyt, kun ilmat meitä ruhtinaallisesti hellivät.

pikkunuttuja kirjoitti...

Valtavan kaunista!
Ihastuttavat kukkaset kaikkialla, ja istahtaa voi sinne ja tänne, sepä onkin mukavaa kun voi valita herkuttelupaikan jossa nauttia. Voititpa mieluisia arpavoittoja, onni joskus potkii...viiri sopii kovin hyvin puutarhaasi<3 Oi Rosaa, nauratti ihan tuo pyyhkeen alla, kuva :)
Suloisia suvipäiviä Sirkalle <3

saara kirjoitti...

Niin kaunis piha sinulla, edelleen :) viiri sopii sinne hienosti ! Laatoitettu terassi näyttää jotenkin elegantilta, kun vertaa esim meidän omaan puiseen terassiin..

Minttu kirjoitti...

Onnea upeasta palkinnosta, Marilla on aina niin kivat arvonnat ja palkinnot!
Ihania, kesäisiä kuvia!
Ja Rosa-suloisuus! Rapsutuksia hänelle, :)

Mari kirjoitti...

Onnea voitosta! Ihanasti passaa viirin värit puutarhaasi. Ja Rosa on taas niin suloinen :) Mukavaa viikonloppua!

Anne-Mari kirjoitti...

Onnea voitosta! Kaunis viirinauha:) Roosa on niin söpö ja varmasti nyt ulkosalla on mieleenkiintoista tiirailtavaa ettei malta lähteä sisälle saati pesuille;)

Sirkka kirjoitti...

Irmastiina Ruusukummusta
Kiitos paljon! Viirinauha on kaunis ja nyt se on kasvihuoneessa, josta näen sen myös täällä sisällä olellessani kuin nytkin kun tässä vastaan Sinulle toivottaen lämmintä kauniin sään innoittamaa puutarhapuuhasteluja Niilon kanssa<3
Minä haukottelen oikein syvään ja sillä saan Rosan rauhoittumaan jos sattuu jostain olevan ihmeissään, niin kuulema tekevät pentujen emotkin.

Sirkka kirjoitti...

Kruunu Vuokko
Kiitos, iltasellakin on vielä niin lämmintä että siellä viihtyy hiukan pidempään ja taas heti aamuvarhain ulos luontoon ja linnut laulavat kauneinta lauluaan kesästä.
Nautitaan täysin sylin.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea voitosta! Kahvikupit sopivat niin hyvin viirinauhan väreihin :)). Kaunista on puutarhassasi.Linnut tekevät pesiä mitä ihmeellisimpiin paikkoihin.Rosa on kyllä niin suloinen päivänsäde.Nautitaan helteistä ja auringosta.Ihanaa viikonloppua sinulle,Timolle ja Rosalle./t. Helena :)). p.s. kaivan suihkulähteelle kuoppaa...

Sirkka kirjoitti...

mate
Kiitos Marja-Terttu, näin on kun oikein kuvittelee eläytyen niin kyllä kauniin näkee silmillään. Pikkuiset macaronit ovat herkuista herkimmät ja myös niiden värisävyt viehättävät, ei makiaa mahan täydeltä:) Hortensiat ovat tässä auringon paisteessa osan päivästä sillä tuo markiisi ei tuolta sivusta suojaa, mutta hyvin ovat vielä toistaiseksi kauniina säilyneet.
Makea mansikka suu sitä ei voita mikään muu:)
Kiitos samoin myös Sinulle<3

Sirkka kirjoitti...

Hilma
Kiitos paaljon Tiina!
Minulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin vähän kukkia ruukuissa kuin nyt. Muutama tulppaani vielä kukkii, mutta pari päivää sitten alkoi kerrottu juhannusruusu kukkimaan ja kyllä se aina on niin kaunis kukkiessaan. Olen ainoastaan muutaman kerran osallistunut arvontoihin ja kyllä on onni suosinut hyvin mielin:) Rosa tykkää olla piilosilla ja peuhata pyyhkeen kanssa:))
Kuin myös Sinulle Tiina<3

Sirkka kirjoitti...

Sari
Kiitos Sari, tämä meidän piha on oikein viihtyisä jatke tuolta alakerran puolelta ulos hypähdellessä:) Tässä laatoitukselta saa päivittäin lakaista muutaman rikkakihvelin verran puista pudonneita siemeniä ensin oli kirsikka, josta tuli valtavasti nyt vaahtera. Silti siinä on aina, vähäinen määrä ei haittaa, mutta jos menee kahlaamiseksi...:)

Sirkka kirjoitti...

Minttu
Kiitos Minttu ja Onnea myös Sinulle arpajaisvoitostasi. Näin on Mari ja hänen palkinnot ovat aina niin kutkuttavan mieleiset. Rosa kiittää raprapsutuksistasi:)

Sirkka kirjoitti...

Mari
Kiitos Mari, viirit sopivat hyvin kauniiseen kesään sävyineen ja niissä ruusut kukkivat alituiseen.
Kiitos samoin oikein mukavaa viikonloppua myös sinne teille Mari!

Sirkka kirjoitti...

Anne-Mari
Kiitos Anne-Mari! Kyllä kesä on niin mieluisa ja kun aamusta iltaan ulkosalla nauttii, niin kyllä uni maittaa ja päät tyynyt täyttää. Kesä se on taas täällä siitä nauttikaamme sateen jälkeen paistaa aina aurinko:)

Sirkka kirjoitti...

Helena
Kiitos Helena! Kahvikupit ovat olleet nyt tuossa pöydällä ja niin kyllä ne sopivat hyvin viirinauhojen sävyihin, joten en ottanut niitä pois kuvatessani. Ainoastaan hiukan siirsin niitä:) mutta unohdin kertoa, että minulla kun on muutamia hopeanvärisiä tarjottimia, niin olen usein ajatellut maalavani yhden niistä valkeiksi. Eräänä päivänä kuitenkin tämä osui silmieni eteen ja ostin tämän vaaleaksi maalatun tarjottimen kirppikseltä, kuinkas sattuikaan olin tosi iloinen ostoksestani.
Pian teillä siellä suihkulähde pulpuaa ja se on kyllä aivan ihanaa sillä minusta jokaiseen puutarhaan soisi kuuluvan suihkulähteen solinaa...kuin nyt minäkin kuuntelen sitä tässä.
Nautitaan ja kiitos samoin myös sinne teille mitä ihaninta leppoisan rauhallista kaikkinensa hyvin ajatuksin tuomaa viikonloppua täältä meiltä:)

Sussi kirjoitti...

Minulle tulee kuvista mieleen Etelä-Ranska. Niin kaunista!

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

OIh ja voih, nyt meni kyllä voitto oikeaan osoitteeseen, koska tuo viirinauha passaa teidän puutarhaan täydellisesti!! Voi olla tosiaan että on parempi sisällä "kukkakopissa" kun uskoisin tuon lähtevän helposti tuulen matkaan.. ;)
ps. nyt olisi tyrkyllä uudenlaista lehteä jne... ;)

Sirkka kirjoitti...

Sussi
Sussi ihanainen Etelä-Ranska tai
Etelä-Suomi...:)) oi kyllä Etelä-Ranska kuulostaa ihanalta, kiitos!

Sirkka kirjoitti...

Pitsi ja Pipari/Mari
Kiitos Mari!<3 Olen samaa mieltä:)) sillä viirinauha on niin mieleinen ja eilen kun tuuli niin nauha tosiaan irtosi puusta koska olin sen hellin käsin siihen sitonut. Sitten laitoin sen kukkakoppiini ja sieltä ihailen sitä alituiseen. Huivit ovat myös olleet kaulallani tosin eivät yhtäaikaa:))
Kiitos kutsusta, tulen piakkoin...:)

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Karkkikuvia jälleen, ihanaa ja kaunista. Hih, hymyilytti tuo kahvihetken kuva kun ajattelin, että Rosan pieni oma kahvikuppihan siitä puuttuu;D, muuten täydellinen otos;)
Aurinkoterkut Kaisalta

Sirkka kirjoitti...

Pajupirtin Kaisa
Naurattaa vieläkin kun tulin just Pitsi ja Pipari/ Marin luota:))
Rosalla on kyllä muutama pieni kuppi joka sopisi hyvinkin tähän kahvikuppiseuraan:)
Aurinkoterveiset tais just tunnin pituinen sade loppua ja nyt paistaa <3

pioni kirjoitti...

Viirinauha näyättää ihanalta joka paikassa!

Sirkka kirjoitti...

pioni
Näin viirinauhaa katselen, kiitos!

Tiina kirjoitti...

Kesäisen värikästä ja kaunista! Ihana puuterisen sävyinen hortensia, enpä ole tuon väristä ennen nähnytkään. Aurinkoista viikonloppua teille!

Sirkka kirjoitti...

Tiina
Kiitos Tiina! Hortensiassa oli alunperin vain yhdessä kukassa hiukan vaaleanpunaista sävyä, mutta nyt kaikki ovat saaneet samaisen ihanan sävyn yllensä.
Kiitos samoin myös teille!

Kaisa kirjoitti...

Ihastuttava kerrassaan tuo viiri ja hienosti olet sen esille laittanut. Ihanaa viikonloppua Sirkka

Sirkka kirjoitti...

Kaisa
Viiri on tosiaan ihastuttava ja jälleen se on leijaillut eri paikkaan:)
Kiitos samoin myös Sinulle Kaisa

Kivisen Vilma kirjoitti...

Hienon viirinauhan saitkin. Vai joutui Rosa pesulle! Meidän koira saa aina pesun jälkeen 'pesuhepulin' juoksee ympäri huushollia hullun kiilto silmissä.

Sirkka kirjoitti...

Vilma
Kiitos Vilma. Rosa nauttii varmaan kun on kivat piiloleikit pesun jälkeen ja turkki kuivuu hetkessä. Tässä ollaan jo hepulin jälkeen juostu.

Anne kirjoitti...

Upeanvärisiä hortensioita!

Sirkka kirjoitti...

Anne
Kiitoksia Anne!

pike kirjoitti...

Ihanat kahvikupit ja kaikki on niin raikkaan puhtoista, kun vielä saa olla ulkoterasseilla, kivat viirit koristeena.

pike kirjoitti...

Ai niin hyvää ja kaunista juhannusta! Minulla juhannus menee työn hulinassa.

Sirkka kirjoitti...

pike
Kiitos, ulkona on mukava puuhastella, istua ja ihmetellä tai tehdä pitkiä kävelyretkiä, kun on ilma on raikkaan oloinen.
Kiitos samoin myös Sinulle.