perjantai 20. toukokuuta 2011

tänään perjantaina

Aurinkoisen lämpimän raikkaan aamun tervehdys, sekä kauniin kiitoksen sanat kaikille ystävät armaat! Olen toden teolla nauttinut tästä toukokuusta aivankuin olisin jo pitkällä kesää...ja se on vielä edessäpäin. Tänäänkin on tulossa aivan mahtavan kaunis ilma, kiitos! Toisinaan on satanut mikä on aivan ihanaa luonto rakastaa ja itsekin voin aina paremmin sateen jälkeen ilman puhdistuessa ja raikastuessa. Luonto viheröi ja linnut laulavat kaunista kuultavaa ja nähtävää! Ainoastaan tämän kauniin kupin ostin kirppikseltä, kooltaan isohko, myyjä pyysi 10 centtiä..annoin 20 centtiä hän sanoi sen tuottavan hänelle onnea, johon minä sanoin ja minulle iloa! Ihastuin siihen oitis minusta se on vallan viehättävä kuvineen ja voin siihen laittaa mitä milloinkin tai olla laittamatta mitään.

Clematis AnetaMikä lintu...ystävät oletteko kuulolla!)...sain juuri viestin, että lintu on kirjosiepon vaimo, kiitos ystäväni Carita!)


Mustarastas odottaa seuraani, juu hyvä on välillä levähtää ja nauttia kaikesta ympärillä olevasta.
Kirjosieppo edelleen ei vielä osaa päättää...käy päivittäin kurkkaamassa onko varattu...)
täytyyhän sitä välillä peiliin kurkistaa,.. olenko se minä vai sinä)
Hyvän mielen toivotuksin toivotan myös teille mitä parahinta päivää, niin paljon on kaunista kaikkialla antaen mielihyvää saaden meidät voimaan paremmin! Hymyillen vilkutan!)

20 kommenttia:

Voikukkapelto kirjoitti...

Hei,
nämä sinun kuvasi ja juttusi ovat vain joka kerta niin ihania, että sanat loppuu... Kukkasi ja puutarhasi ovat niin kauniita ja joka kerta jännityksellä odotan, mitä eläimiä pihapiirissä tällä kertaa on vieraillut. Siilikin kävi juomassa ja sait siitä kuvan. Voih, sydän pakahtuu! Ihanaa viikonloppua sinulle!

Niina kirjoitti...

Ihanan kesäisiä ja lämpimiä kuvia! Mikä tuo valkoinen kukka on noissa ensimmäisissä kuvissa? Kenties jokin kärhö...? Ihania eläimiä olet ikuistanut pihapiiristänne. Meilläkin on kirjosieppopariskunta tehnyt pesän naapurin pönttöön :) Parahinta päivää myös sinulle!

Sirkka kirjoitti...

Hei ystävät,
Minä kiitän kauniista sanoistanne, lisäsin sen kärhön nimen sinne eli Aneta)

Anonyymi kirjoitti...

jälleen kerran aivan hurmaavia kuvia♥
hienosti olet ehtinyt vangita linnun siiveniskun kuvaan, wau! -ja kaiken kauniin, ihanan keskellä suloinen Rosa piristämässä meidän päivää♥♥ ☺

oikein ihanaa, aurinkoista viikonloppua teille, nyt on aurinkoa luvattukin joka puolelle -joten nautitaan!!

Anonyymi kirjoitti...

Miten suloisia kuvasi ovatkaan! Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! :) Ja voi tuota löytämääsi yksinäistä kuppia! Se näytti tosi tutulta ja tarkemmin tarkasteltuani huomasinkin sen olevan samaa sarjaa jota äitini aikoinaan osti Ranskassa asuessamme koko ruoka- ja kahviastiaston. Aivan ihana! :) Joka kupissa ja lautasessa on erilainen kuva, on hevosia, lampaita, myllyn kuva, nainen kansallispuvussaan jne. Todella erikoinen ja ihastuttava astiasto.Jännää että löysit yhden yksinäisen kupin kirpparilta, missähän sen kaverit ovat ;)

Hyvää alkavaa kesää!
t. Sallamari

jori kirjoitti...

Huh miten ihana tuo kielo ja linnunpönttö. Sinulla on silmää oikein kunnon maalaisromanttiselle puutarhalle kaikkine ihanine yksityiskohtineen. Njamskis

Sirkka kirjoitti...

Oikein paljon ja enemmänkin ihanista sanoistanne, iloa!
Sallamari= Oi kuulostaa ihanalta, että äitisi on aikoinaan ostanut koko valtavan kauniin astiasarjan ja kuulostaa myös aivan ihanalta, että olette asuneet Ranskassa, kaunis maa) pidän!
Kiitos, että kerroit astiasarjasta enemmänkin,onpa mukava tietää. Pidän hyvää huolta kupistani)
Kiitos samoin hyvää alkavaa kesää myös sinulle!

Irmastiina kirjoitti...

Aivan ihania kuvia!

Hienosti olet saanut kuvattua lentoon lähtevää lintua.
Ja Rosa-neiti hyvyyksien toivossa tanssii kahdella jalalla..... aivan, kuin Niilo...:D

Ihanat orvokit!

Aurikoisia ja lämpimiä päiviä toivotan sinulle ystäväni.♥

sariw kirjoitti...

Voi miten ihania lintusia ja muita eläimiä sinulla siellä puutarhassasi onkaan. Tiesitkö, että vasta kirjosieppo ja mustarastas tekevät puutarhasta Puutarhan !
Ja aivan ihanasti olet laittanut orvokkeja veteen, tosi viehättävää....
Suloista kevätviikonloppua !

Lovviisa kirjoitti...

Ompas oikeita nappiotoksia lintusista, ja ihan sirkustemppuilee hauvasi ! Lepposata viikon vaihetta sinulle :)

Kati kirjoitti...

Kuvasi saavat AINA aikaan hyvän mielen ajatuksia.. kaiken kiireenkin keskellä :)

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Pimpelipom sinne Sirkkalaan♥!
Ihana katsella kauniita kukkakuviasi. Oma piha on vielä herättelyvaiheessa. Orvokit on kuistin koreissa ja pihalaatikkoon löysin vaaleanpunaisen lumihiutaleen. Eipä ole aikaisemmin sattunut kohdalle moinen kaunistus.
Nuo lintukuvat on niin puhuttelevia.Pikkuballeriinasta nyt puhumattakaan♥ Rosa on niin sievä. Voin vain kuvitella kuinka hän seuraa lintuystäviä pihalla.
Oikein aurinkoista ja kesäistä viikonloppua sinulle Sirkka.
Kaisalta halauksia

Puumuli kirjoitti...

Olin eilen kasvihuoneen ikkunoita pesemässä mökillä ja siinä sivussa seurailin kirjosiepon melko aggressiivistakin asuntoesittelyä siipalleen - saapa nähdä saako viereisessä pöntössä asusteleva sinitiaispari olla lainkaan rauhassa tämän alfaurossiepon takia...

Mukavaa vkonloppua!

T. Sari Puumulista

Maikki kirjoitti...

..ja taas niin voimaannuttavia kuvia!!! Pihapeili on meillä neuvottelun alla . mä tahtoisin niiiiin kovasti, mutta tuon toisen puoliskon mielestä se on älytön idea :)

Sirkka kirjoitti...

Halauksia kaikille ja hyvän päivän alkavaa aurinkoista lempeän tuulen tuivertamaa hyväntuoksuista ilmaa nuuhkien kepein askelin hymy huulilla, joita sirkeät silmät nauravaiset sellaiset kohtaavat toisensa!)
Kiitos!
Maikki,
jokaisen mielestä on älyttömiä ja älyllisiä) ideoita,..niiden kanssa täytyy vain sulautua yhteen, jotta sopu säilyy ja siten päästään yhteistuumin älyllisiin ideoihin)
aina kannattaa neuvotella toivon parasta, että sopu syntyy!)

päivi kirjoitti...

Lämmin kiitos ja halaus ystäväni vierailustasi ja Ihanasta kommentista<3
sanasi saivat iloa mieleeni näinä välillä epätietoisuuden päivinä...
Miten elämä välillä koettelee,
sitä ihmettelen...
Leevi lähettää suukkosen pikkuystävälle,
samat pikku-koirankujeet täälläkin:)
lämmin ajatus rakas ystävä sinne,
olet niin usein
ajatuksissani kun puuhastelen
hissukseen
pihamaalla...

Päivi

Sussi kirjoitti...

Voi miten ihania kuvia! Ja kylläpä Rosa osaa seisoa hienosti takatassuilla.

pioni kirjoitti...

Ihanaa "soppaa" olet pihalla keitellyt;)

Sirkka kirjoitti...

Aurinkoinen kiitos!)